QTZ100 Sistim munara kaméra bango keur pasar asing

Pondok Description:

Quick Details Feature: Tower Crane Condition: New Application: construction and building Rated Loading Capacity: 1.3t-8t tower crane camera system Rated Lifting Moment: ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rincian gancang

    • Fitur: munara Crane
    • Kaayaan: anyar
    • Aplikasi: konstruksi na wangunan
    • Dipeunteun Loading Kamampuh: 1.3t-8t sistem munara kaméra bango
    • Dipeunteun ngangkat Momen: 1000Kn.m munara bango Sistim kaméra
    • Max. Ngangkat beban: 8ton munara bango Sistim kaméra
    • Max. Ngangkat Jangkungna: 150m munara Sistim kaméra bango
    • Bentang: Sistim kaméra bango munara 3-60m
    • Tempat Asal: Shandong, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: QBD munara Sistim kaméra bango
    • Jumlah modél: QTZ100 Sistim kaméra bango (6013) munara
    • Sertifikasi: ISO9001
    • Jaminan: 12 bulan
    • Sanggeus-jualan Service disadiakeun: puseur layanan Overseas sadia
    • Ngaran produk: QTZ100 Sistim munara kaméra bango keur pasar asing
    • laju slewing: 0,62 r / mnt
    • laju trolleying: 40/20 m / mnt
    • contactor nu: Schneider
    • énsiklopédia bébas-nangtung jangkungna: 50m
    • laju jacking: 0.6m / mnt
    • utama chord (L * T): 135 * 135 * 12 (mm) (pasagi tube baja)
    • éta bagian tihang (L * W * H): 1,8 * 1,8 * 2,8 (m)
    • bahan baku: Q345B Bungbulang baja
    • laju hoisting: 80/40/10 (2 Laju) / 40/20/5 ( 4 Laju) m / mnt

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan pakét baku dina wadah laut 40'HQ pikeun QTZ100 Sistim munara kaméra bango keur pasar asing
    Waktos pangiriman 20 workdays sanggeus narima 30% pembayaran canggih customer urang

     

     

    Produksi Deskripsi munara bango

    QTZ munara runtuyan bango nyaéta pasar produk utama urang populér, kalawan sistem hidrolik climbing, QTZ100 (6013), kalawan panjang 60m booming, radius digawé 3-60m, 8t max beban, beban tip 1.3t, 150m max jangkungna kalawan pigura témbok-kantétan. 1.8m * 1.8m * 2.8m tihang bagian, husus keur ngangkut laut.

    Bango munara  highlightings

    1: bahan baku ti pabrik baja badag kaceluk domestik.

    2: kabinét listrik adopts france Schneider contactor

    3: marake kabayang adopts tuang baja, quenching permukaan jeung sirkular éksternal,

    4: mékanisme kalawan haratis maintainance reducer planet jeung motor congcot marake derricking,

    5: slewing motor adopts pungkal motor jeung transmisi hidrolik

    7. kabin design humanized

    6: robot Sistim las otomatis

    7: otomatis impeller blasting na assembly spaying garis

    Parameter Téknis Utama

    Parameter Téknis utama ngeunaan QTZ100 (6013) munara bango

    jangkungna dasar

    50m

    jangkungna maksimum

    150m

    panjangna Jib

    60m

    Maksimum beurat ngangkat

    8t

    chord utama

    sudut baja 135 * 135 * 12 (mm) tulangan internal tombol

    spésifikasi baku Festival

    1,8 * 1,8 * 2,8 (m)

    suplai utama

    380V / 50Hz (atawa sakumaha per ur pamundut)

    kakuatan listrik perlu (kakuatan total)

    60.85Kw

    spésifikasi mékanisme 

    spésifikasi mékanisme

                    a = 2

                    a = 4

       KW

    Hoisting

     mmin

       80

         40

       40

       20

       37/37

       T

       2.5

         5

       5

       10

    Trolleying

    m / mnt

                     58,6 / 29,3 / 8,79

       5,5

    Slewing

    r / mnt

                     0,61

       5,5 * 2

    climbing

    m / mnt

                     0,4

       7,5

    kakuatan listrik perlu

                     61Kw

    suplai utama

                     ~ 380V / 50Hz (atawa sakumaha per ur pamundut)

    panjangna Jib

                     65m

    Counterbalance

                     22.5t

    The loading kapasitas 

    panjangna Jib (m)

     

    3-13

    18

    22

    26

    30

    34

    36

    40

    44

    48

    50

    54

    58

    60

    5t-27m

    2 laju 

    8

    5,71

    4,56

    3,74

    3,15

    2,71 2,53

    2,22

    1,97

    1,76

    1,67

    1.5

    1,36

    1,30

    10t-14m

    4 laju

    4 4 4

    3,74

    3,15

    2,71

    2,53

    2,22

    1,97

    1,76

    1,67

    1.5

    1,36

    Ngundeur sakumaha PDF ->


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali