Komposisi jeung klasifikasi alat campur kode beton

Komposisi tutuwuhan campur kode beton

alat campur kode beton téh semén, agrégat, cai, admixture, admixture jeung bahan séjén anu luyu jeung sarat ukur babandingan beton, lajeng diaduk kana set mixer beton pakakas, anu ilahar disebut tutuwuhan campur kode beton (lanté). alat campur kode beton utamana ku alat-alat nanganan bahan, alat-alat panyimpen bahan, ukur parabot, Pergaulan alat jeung sistem kontrol jeung komponén lianna. Kaasup bahan, agrégat, semén, admixture, cai, aditif jeung saterusna.

Klasifikasi pakakas campur kode beton

(A) ku klasifikasi mobilitas

1. stasiun campur kode Mobile

stasiun campur kode ieu biasana ku alat leumpang, bisa ditransfer iraha wae, mobilitas téh alus. Utamana diadaptasi kana sababaraha proyék samentara atawa kacida mobile, kayaning jalan, sasak jeung saterusna.

2. Demolition of Pergaulan stasiun

tutuwuhan campur kode ieu dirakit ti sababaraha komponén badag, bisa dirakit na disassembled dina waktu anu singget, jeung mindahkeun tina situs konstruksi. Utamana dipaké di pabrik beton komérsial sarta konstruksi beton badag tur sedeng-ukuran.

3. Maneuh lanté Pergaulan

Ieu tutuwuhan campur kode beton badag kalayan kapasitas produksina badag, utamana dipaké di pabrik beton komérsial, pabrik prefabricated badag sarta situs konstruksi conservancy cai.

(B) nurutkeun klasifikasi proses produksi

alat campur kode beton luyu jeung tata perenah téknologi na bisa dibagi jadi single-tahap sarta ganda-tahap dua kategori.

(C) métode klasifikasi séjén

Beton alat campur kode salian di luhur dua rupa métode dipaké klasifikasi, tapi ogé nurutkeun naha konfigurasi pakakas Pergaulan jeung tambahkeun cai Pergaulan kana stasiun bahan batching garing sarta stasiun campur kode baseuh, nurutkeun ngonpigurasikeun kana dahar kontinyu pakakas Pergaulan dibagi jadi stasiun campur kode kontinyu sarta stasiun campur kode Gap.


waktos pos: Feb-08-2018
WhatsApp Online Chat !