Tentang Kami

HTB1vKCbHFXXXXb8XVXXq6xXFXXXm

Diadegkeun dina 2000, Shandong QianBaidu mesin Téhnologi Co., Ltd. nyaéta parusahaan Grup well-dipikawanoh di Propinsi Shandong, utamana dina aktipitas produksi jeung R & D tina cranes munara badag tur sedeng-ukuran, tatangkalan campur kode beton, témbok éksternal cranes konstruksi , elevators konstruksi sarta garis produksi soda lebu. Taun ngembangkeun, pamingpin industri.

Kusabab ngadegna pausahaan ngaliwatan manajemén ketat tur filsafat bisnis pragmatis, dina industri nyieun credibility luhur. Pausahaan ayeuna boga Kamentrian operasi, Departemen Téhnologi, Departemen Bahan, Departemen Hukum, Departemen Keuangan, Departemen instalasi, departemén pangropéa.

Produk utamana diékspor ka Éropa jeung Amérika Serikat, Asia Tenggara, Koréa Kidul, Jepang jeung sababaraha nagara sejen, parusahaan kakuatan teknis kuat, kaamanan profésional mimitina-kelas, konsumén domestik jeung luar nagri sapuk.

Kalawan sumanget perusahaan tina "uprightness, humbleness, inovasi jeung kaunggulan" salaku nilai inti manusa, pausahaan tataman kana falsafah pasar nu "kualitas kiwari mangrupakeun pasar isukan urang, anu credibility sahiji perusahaan nyaeta pasar intangible , jeung kapuasan pamaké téh pasar langgeng ", The ngungudag tina" iman alus kana layanan sampurna, saratus persen kapuasan customer ". Ngaliwatan manajemén ilmiah, kontrol éféktif, kualitas layanan sarta gaya ketat ngeunaan kontrak sarta dipercaya meunang mayoritas pamaké pujian sarta pujian.


WhatsApp Online Chat !