Përbërja dhe klasifikimi i pajisjeve konkrete përzierjen

Përbërja e bimë konkrete përzierjen

Pajisja konkrete përzierjen është çimento, agregat, ujë, përzierje, përzierje dhe materiale të tjera në përputhje me kërkesat e matjes konkrete raport, dhe pastaj të trazuar në një grup konkret mikser të pajisjeve, i njohur zakonisht si bimë përzierjen e betonit (dysheme). Pajisja konkrete përzierjen kryesisht nga pajisjet e trajtimit të materialit, pajisjeve materialet e magazinimit, pajisjet matëse, pajisje përzierjen dhe sistemet e kontrollit dhe komponentëve të tjerë. Përfshirë materialet, agregat, çimento, përzierje, ujë, aditivëve dhe kështu me radhë.

Klasifikimi i pajisjeve konkrete përzierjen

(A) nga klasifikimi lëvizshmërisë

1. Stacioni Mobile përzierjen

Ky stacion përzierjen zakonisht me një pajisje në këmbë, mund të transferohen në çdo kohë, lëvizshmëria është e mirë. Kryesisht përshtatur për disa projekte të përkohshme ose shumë të lëvizshme, të tilla si rrugët, urat dhe kështu me radhë.

2. Prishja e stacionit përzierjen

Kjo fabrikë përzierjen është mbledhur nga disa komponente të mëdha, mund të jenë mbledhur dhe disassembled në një kohë të shkurtër, me transferimin e sheshit të ndërtimit. Kryesisht përdoret në fabrikat komerciale konkrete dhe të ndërtimit të mëdha dhe të mesme konkrete.

3. Kati Fixed përzierjen

Kjo është një bimë e madhe konkrete përzierjen me kapacitet të madh të prodhimit, e përdorur kryesisht në fabrikat komerciale konkrete, fabrikë të madhe të parafabrikuara dhe ndaluar të ujit sheshit të ndërtimit.

(B) sipas klasifikimi procesin e prodhimit

Pajisja konkrete përzierjen në përputhje me paraqitjen e teknologjisë së saj mund të ndahet në të vetme-fazë dhe të dyfishtë fazë dy kategori.

(C) metoda të tjera klasifikimi

Pajisja konkrete përzierjen përveç mbi dy llojet e metodave të përdorura zakonisht të klasifikimit të, por edhe në bazë të nëse konfigurimin e përzierjes pajisjeve dhe shtoni ujin e përzierjes në stacionin e thatë material Batching dhe stacioni i lagësht përzierjen, sipas të konfiguruar ushqyerit e vazhdueshëm të pajisjeve përzierjen është i ndarë në stacionin e vazhdueshme përzierjen dhe stacioni Gap përzierjen.


Ora Post: shkurt-08-2018
WhatsApp Online Chat !