• Tower Crane
 • 6
 • teknologji

  teknologji

 • siguri

  siguri

 • histori

  histori

 • profesional

  profesional

Shiko te gjitha
Ne jemi të gatshëm për të kënaqur kërkesat e projektit tuaj!
 • heq ndërtimit
  heq ndërtimit
  ashensorë ndërtimit janë zakonisht të referuara si heq ndërtimi, por heq ndërtimit përfshijnë një përkufizim dhe ndërtimit të gjera platforma të bien në kategorinë e heq të ndërtimit. Simple konstrukt ...
  Lexo më shumë
 • Përbërja dhe klasifikimi i pajisjeve konkrete përzierjen
  Përbërja dhe c ...
  Përbërja e bimë konkrete përzierjen pajisje konkrete përzierjen është çimento, agregat, ujë, përzierje, përzierje dhe materiale të tjera, në përputhje me kërkesat e matjes konkrete raport, dhe int pastaj trazuar ...
  Lexo më shumë
 • Kulla e menaxhimit të sigurisë vinç dhe specifikimi i skedës
  Tower Crane safet ...
  1. Shkatërrimi i vinç kullë duhet të kryhet nga një ekip profesional që ka marrë certifikatën e çmontimit kualifikimin lëshuar nga Departamenti Administrativ ndërtimit dhe nuk duhet të ...
  Lexo më shumë
WhatsApp Online Chat !