• Кула кран
 • 6
 • технологија

  технологија

 • безбедност

  безбедност

 • историја

  историја

 • професионална

  професионална

Види се
Ние сме подготвени да ги задоволи вашите барања проект!
 • градежни лифтови
  градежни лифтови
  Градежни лифтови се најчесто познати како градежни лифтови, но изградбата лифтови вклучува една поширока дефиниција и изградба платформи, исто така, спаѓаат во категоријата на градежни лифтови. Едноставна конструкција ...
  Прочитај повеќе
 • Состав и класификација на мешање бетон опрема
  Состав и в ...
  Состав на бетонски мешање на растенијата мешање бетон уред е цемент, агрегат, вода, примеса, адитив и други материјали во согласност со барањата на мерење бетонски сооднос, а потоа се меша INT ...
  Прочитај повеќе
 • Кула за управување со безбедноста кран и спецификација употреба
  Кула кран Сафет ...
  1. уривање на кран кула мора да се врши од страна на професионален тим кој има добиено сертификат за демонтажа на квалификација издадена од страна на административниот оддел изградба и таму треба да ...
  Прочитај повеќе
WhatsApp Online Chat !