Komposisi lan klasifikasi peralatan nyawiji konkrit

Komposisi saka tanduran sing nyawiji konkrit

piranti nyawiji beton iku semen, kanthi jumlah ongko, banyu, admixture, admixture lan bahan liyane sesuai karo syarat pangukuran aspek konkrit, lan banjur diudhek menyang pesawat mixer konkrit peralatan, sing umumé ditepungi minangka tanduran sing nyawiji konkrit (lantai). piranti nyawiji Concrete utamané dening peralatan nangani materi, peralatan panyimpenan bahan, ukuran peralatan, sing nyawiji peralatan lan sistem kontrol lan komponen. Kalebu bahan, kanthi jumlah ongko, semen, admixture, banyu, aditif lan ing.

Klasifikasi peralatan nyawiji konkrit

(A) dening Klasifikasi mobilitas

1. stasiun nyawiji Mobile

stasiun nyawiji iki biasane karo piranti lumampah, bisa ditransfer ing sembarang wektu, mobilitas apik. Utamané dicocogake kanggo sawetara proyèk sak wentoro utawa Highly mobile, kayata dalan, kreteg lan ing.

2. Demolition nyawiji stasiun

tanduran sing nyawiji iki nglumpuk saka sawetara komponen gedhe, bisa dipun klempakaken lan disassembled ing wektu cendhak, karo transfer situs construction. Utamané dipigunakaké ing pabrik konkrit komersial lan beton gedhe lan medium-ukuran.

3. Telpon lantai nyawiji

Iki minangka tanduran sing nyawiji konkrit gedhe karo kapasitas produksi gedhe, utamané dipigunakaké ing pabrik konkrit komersial, tanduran prefabricated gedhe lan Situs construction Conservancy banyu.

(B) miturut klasifikasi proses produksi

piranti nyawiji Concrete miturut letak teknologi bisa dipérang dadi siji-panggung pindho tataran rong kategori.

(C) cara Klasifikasi liyane

Concrete piranti nyawiji ing Saliyane ing ndhuwur rong jinis cara umum digunakake saka klasifikasi, nanging uga miturut apa konfigurasi saka peralatan nyawiji lan nambah banyu sing nyawiji menyang stasiun materi batching garing lan stasiun nyawiji udan, miturut ngatur dipakani dadi saka peralatan nyawiji dipérang dadi stasiun nyawiji dadi lan stasiun nyawiji Gap.


wektu Post: Feb-08-2018
WhatsApp Online Chat !