Babagan awake dhewe

HTB1vKCbHFXXXXb8XVXXq6xXFXXXm

Founded in 2000, Shandong QianBaidu Machinery Co., Ltd. perusahaan klompok kondhang ing Provinsi Shandong, utamané melu produksi lan R & D crane menara gedhe lan medium-ukuran, tetanduran sing nyawiji konkrit, tembok njaba crane construction , elevator construction lan garis produksi soda awu. Taun pembangunan, pimpinan industri.

Wiwit saka perusahaan liwat Manajemen ketat lan filsafat bisnis pragmatic, ing industri netepake kapercayan luwih. Perusahaan saiki wis Kamentrian saka operasi, Kementerian Teknologi, Departemen Bahan, Departemen Legal, Kementerian Keuangan Kementerian instalasi, departemen pangopènan.

Produk sing utamané diekspor kanggo Eropah lan Amerika Serikat, Asia Kidul-Wétan, Koréa Kidul, Japan lan negara liyane, perusahaan kekuatan technical kuwat, keamanan profesional kelas, pelanggan domestik lan manca Alike.

Kanthi semangat perusahaan saka "uprightness, humbleness, inovasi lan kaunggulan" minangka angka inti saka manungsa, perusahaan, Protestan, filsafat pasar sing "kualitas dina iki pasar sesuk kang, ing kapercayan perusahaan pasar intangible , lan kepuasan kedhaftar pasar langgeng ", The pamadosan" niat apik layanan sampurna, satus persen customer kepuasan. " Liwat Manajemen ngelmu, efektif kontrol, kualitas layanan lan gaya ketat lan kontrak dipercoyo menang mayoritas kedhaftar memuji lan memuji.


WhatsApp Online Chat !